Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Sæbø - N27560

Område: Møre og Romsdal

200 m2

8 senge

4 værelser

Hytte/feriehus | Hus af høj standard med fantastisk beliggenhed ved den naturskønne Hjørundfjord. Panoramaudsigt over fjord, fjelde, småbådstrafik og fugleliv. Godt udgangspunkt for udflugter til Sunnmøre eller Nordfjorden. I kan fiske i fjorden, elve eller søer. For dem i god form findes der mange udflugtsmuligheder i Sunnmørsalperne og de kulturelle kan besøge museer og gallerier. I bor i et godt udgangspunkt når I vil besøge Sunnmøre og Nordfjorden. De der gerne vil vandre har et utal af muligheder i Sunnmørsalpene, og de der holder af kultur kan besøge de mange museer og gallerier i regionen. Der kan lejes udendørs spa til syv personer. Nabo: 25 m.

Hold ferie i dette skønne store feriehus der ligger i Sæbø, i Møre og Romsdal. Fra feriehuset er der en spektakulær udsigt over Hjørundfjorden og de omliggende fjelde. I kan nyde udsigten fra den store og solrige terrasse med et godt glas vin og friskfanget fisk på tallerkenen. I kan fange fiskene i både fjord, elve og indsøer. I våren er det la...

Vis mere

Skjul

TV Satellit-tv Opvaskemaskine

Datoer og gæster

Foretrukket ankomstdato  
Opholdsperiode
Antal voksne
Antal børn

Din valgte periode


Vælg ankomstdato og opholdsperiode i kalenderen for at fortsætte.

Vælg datoer og gæster og klik på "Søg". Vælg en periode for dit ophold for at fortsætte.

Om indkvarteringen

Kapacitet
Antal m2: 200 Antal værelser: 7 Antal senge: 8 Antal bruser: 2 Antal toiletter: 2
Generelt
Byggeår: 2001 Rygerum
Godt at vide
Kæledyr ikke tilladt Sauna
Faciliteter
Mulighed for kaffe/te Opvaskemaskine Tørretumbler Elektrisk opvarmning Pajs Fryser Kæledyr ikke tilladt Sauna Vaskemaskine Trådløst internet (mod gebyr)
Build: 23-09-2020 19:01:06, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-8495.cbischannel-31238.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Cabin, Action: showdetails