Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Vinnes/Fusa - N19283

Område: Hordaland

135 m2

10 senge

5 værelser

Hytte/feriehus | Meget smagfuldt og velindrettet feriehus beliggende 15 meter fra stranden på en skrænt og med panoramaudsigt over den fiskerige Fusafjord. Der er skovstier, kultursti og jernaldergrave. . Værterne er interesseret i miljøbeskyttelse, økologi og gode traditioner og har omdannet en 100 år gammel lade til en hyggelig restaurant og pub, som besøges af landsbyens befolkning. Gårdbutik og bageri: Bike and Dine er åben i weekenderne og arrangerer cykelture for grupper. Mulighed for at leje pony med vogn og rideudstyr til brug på skovveje og fjeldstier. 30 m til nærmeste nabo. 2 enkeltkajakker og en dobbeltkajak kan lejes. Ekstra båd/motor kan lejes. Huset er IKKE egnet til lystfiskere. Nabo: 30 m.

Meget smagfuldt og velindrettet feriehus beliggende 15 meter fra stranden på en skrænt og med panoramaudsigt over den fiskerige Fusafjord. Der er skovstier, kultursti og jernaldergrave. Værterne er interesseret i miljøbeskyttelse, økologi og gode traditioner og har omdannet en 100 år gammel lade til en hyggelig restaurant og pub, som besøges af ...

Vis mere

Skjul

TV Satellit-tv Opvaskemaskine

Datoer og gæster

Vælg gæster:

Din valgte periode


Vælg ankomstdato og opholdsperiode i kalenderen for at fortsætte.

Vælg datoer og gæster og klik på "Søg". Vælg en periode for dit ophold for at fortsætte.

Om indkvarteringen

 • Kapacitet
  Antal m2: 135 Antal værelser: 10 Antal senge: 10 Antal bruser: 1 Antal toiletter: 2
 • Generelt
  Byggeår: 2006 Rygerum
 • Godt at vide
  Kæledyr ikke tilladt Sauna
 • Faciliteter
  Mulighed for kaffe/te Opvaskemaskine Tørretumbler Elektrisk opvarmning Pajs Fiskeri Fryser Kæledyr ikke tilladt Sauna Vaskemaskine Trådløst internet (mod gebyr)
Build: 14-08-2020 11:08:44, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-8495.cbischannel-31238.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Cabin, Action: showdetails