Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Skeikampen/Svingvoll - N31296

Område: Oppland

70 m²

4 senge

2 værelser

Hytte/feriehus | Feriehus i naturskønne omgivelser med flot udsigt over Østre Gausdal og de omgivende fjelde. Om sommeren kan I cykle ad området mange stier eller køre en tur til Skeikampen ca. 20 minutter væk, hvor I kan leje cykler, spille golf, fiske og vandre i fjeldet. Der er ikke langt til Jettegrytene i Espedalen og Aulestad hvor digteren Bjørnstjerne Bjørnson boede. Når sneen ligger dybt, så er der kun 500 m til de nærmeste sporede langrendsløjper, som fører frem til et større net af løjper. Efter en lang dag på ski, er det skønt at slappe af hjemme foran den åbne pejs, med et krus med et hedt indhold. Vil I holde en ferie fuld af oplevelser i skøn natur, så er dette et godt valg.

TV Opvaskemaskine

Datoer og gæster

Vælg gæster:

Din valgte periode


Vælg ankomstdato og opholdsperiode i kalenderen for at fortsætte.

Vælg datoer og gæster og klik på "Søg". Vælg en periode for dit ophold for at fortsætte.

Om indkvarteringen

 • Kapacitet
  Antal m2: 70 Antal værelser: 5 Antal senge: 4 Antal bruser: 1 Antal toiletter: 1
 • Generelt
  Byggeår: 1977 Sidst renoveret: 2000 Rygerum
 • Godt at vide
  Kæledyr tilladt
 • Faciliteter
  Barbecue Kaffemaskine Mulighed for kaffe/te Koldt og varmt vand Opvaskemaskine Elektrisk opvarmning Elektrisk komfur Elektricitet inkluderet Brændeovn Pajs Fryser Havemøbler Køkken Sø fiskeri Mikroovn Mikroovn Køleskab Delt parti Brusebad Rygerum TV Vaskemaskine Toilet og bruser Winterized / Fuldt isoleret Trådløst internet (gratis)
 • Sted
  Close to nature
 • Parkering
  Parkering på grunden
Build: 09-12-2019 18:31:16, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-8495.cbischannel-31238 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Cabin, Action: showdetails