Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Follafoss - N38592

Område: Nord-Trøndelag

60 m2

5 senge

2 værelser

Hytte/feriehus | Dette hyggelige feriehus ligger ikke langt fra Verrasundet, i flotte omgivelser på en ås, i et fantastisk landskab med både fjeld, indsø og skov. Til huset hører en terrasse, hvor det er oplagt at spise morgenmad og sidde på de lange lyse sommeraftener. Der er kun 50 m ned til fjorden, hvor både ligger fortøjet. For de badeglade er der gode muligheder for en tur i vandet. I kan også fiske i søen Ormsetvatnet, med ørred og røye (husk fiskekort!). Tag også på en dagstur i den hyggelige by Trondheim. Her er der et stort udvalg af butikker, restauranter, cafeer og museer. Gå ikke glip af et besøg i den gamle katedral Nidarosdomen, som blev bygget færdig i ca. år 1300 og stadig er lige storslået med sine smukke glasmosaikker.

TV Satellit-tv

Datoer og gæster

Vælg gæster:

Din valgte periode


Vælg ankomstdato og opholdsperiode i kalenderen for at fortsætte.

Vælg datoer og gæster og klik på "Søg". Vælg en periode for dit ophold for at fortsætte.

Om indkvarteringen

 • Kapacitet
  Antal m2: 60 Antal værelser: 6 Antal senge: 5 Antal bruser: 1 Antal toiletter: 1
 • Generelt
  Rygerum
 • Godt at vide
  Kæledyr ikke tilladt
 • Faciliteter
  Mulighed for kaffe/te Elektrisk opvarmning Elektricitet inkluderet Fryser Kæledyr ikke tilladt Vaskemaskine Brændeovn
Build: 07-07-2020 15:54:02, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-8495.cbischannel-31238.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Cabin, Action: showdetails