Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Austevoll - N18580

Område: Hordaland

10 senge

6 værelser

Hytte/feriehus | Et rigtig stort og meget flot samt veludstyret feriehus i et plan. To badeværelser, gæstetoilet og komfortable senge. En overdækket og en terrasse med skydedøre fra udestuen. Fra huset tager det kun fem minutter at gå til bådepladsen hvor der ligger både beregnet til fiskeri på havet. Austevoll er kendt som Norges største fiskekommune, så her er lystfiskere på rette plads. Nordsjøløypa Hundvåkøy tilbyder en fin gåtur for hele familien. Her kan I holde pause og fiske, eller plukke bær og svampe undervejs. Det tager kun fem minutter i bil at køre til Storebø med butikker, restauranter og kulturbageri. Tag båden til Storebø gæstehavn. Nær Bergen med hurtigbåd fra Storebø.

Et rigtig stort og meget flot samt veludstyret feriehus i et plan. To badeværelser, gæstetoilet og komfortable senge. En overdækket og en terrasse med skydedøre fra udestuen. Fra huset tager det kun fem minutter at gå til bådepladsen hvor der ligger både beregnet til fiskeri på havet. Austevoll er kendt som Norges største fiskekommune, så her er...

Vis mere

Skjul

TV Opvaskemaskine

Datoer og gæster

Vælg gæster:

Din valgte periode


Vælg ankomstdato og opholdsperiode i kalenderen for at fortsætte.

Vælg datoer og gæster og klik på "Søg". Vælg en periode for dit ophold for at fortsætte.

Om indkvarteringen

 • Kapacitet
  Antal værelser: 12 Antal senge: 10 Antal bruser: 2 Antal toiletter: 2
 • Generelt
  Byggeår: 2008 Rygerum
 • Godt at vide
  Kæledyr ikke tilladt
 • Faciliteter
  Fjordfiske Barbecue Kaffemaskine Mulighed for kaffe/te Koldt og varmt vand Fælles havemøbler Opvaskemaskine Tørretumbler Elektrisk komfur Elektricitet inkluderet Gulvvarme Fryser Havemøbler Golfbane Køkken Laundry facilities Mikroovn Mikroovn Ikke til ungdomsgrupper Grill Køleskab Robåd, motor lejes Brusebad Rygerum TV Vaskemaskine Toilet og bruser Winterized / Fuldt isoleret Trådløst internet (gratis)
 • Parkering
  Parkering på grunden
Build: 13-01-2020 17:00:40, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-8495.cbischannel-31238 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Cabin, Action: showdetails