Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Rong i Øygarden - N20103

Område: Hordaland

Hytte/feriehus | Feriehus med en god terrasse beliggende i et smukt natur- og kulturlandskab. Gode fiskemuligheder i hav- og ferskvand. Dejlige vandreområder og mulighed for udflugter til Bergen. Bemærk: Der er ikke indlagt vand i huset. Husejer sørger for at der er rent vand til jer. I kan brusebade i ejerens kælder (ca. 5 m).

Et hyggeligt feriehus i Øygarden med en god terrasse, hvor I kan nyde de lange sommeraftener. Det er beliggende i et smukt natur- og kulturlandskab med gode vandreruter og fiskemuligheder i både hav- og ferskvand. Ca. 2 km fra huset findes en bådudlejning. Hvis I gerne vil vandre kan ture i Nordsjøløypa anbefales. I Bergen, der ligger en lille k...

Vis mere

Skjul

TV Satellit-tv

Datoer og gæster

Vælg gæster:

Din valgte periode


Vælg ankomstdato og opholdsperiode i kalenderen for at fortsætte.

Vælg datoer og gæster og klik på "Søg". Vælg en periode for dit ophold for at fortsætte.

Om indkvarteringen

 • Kapacitet
  Antal værelser: 5 Antal bruser: 0 Antal toiletter: 1
 • Generelt
  Byggeår: 1990 Sidst renoveret: 2017 Rygerum
 • Godt at vide
  Kæledyr tilladt
 • Faciliteter
  Barbecue Catfish Kemisk toilet Torsk Kaffemaskine Dyb Havfiskeri Elektrisk opvarmning Elektrisk komfur Fiskeri Havemøbler Makrel Naturgrund Rainbow trout Køleskab Satellit-tv Rygerum TV VCR / DVD Winterized / Fuldt isoleret Trådløst internet (gratis)
 • Parkering
  Parkering på grunden
Build: 24-01-2020 12:19:04, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-8495.cbischannel-31238 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Cabin, Action: showdetails