Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Eikemo i Lindås - N20606

Område: Hordaland

Hytte/feriehus | Hold en helt særlig ferie i ’Eventyrhuset’, et gennemrenoveret feriehus hvor det gamle er meget velbevaret. Dette giver huset en meget charmerende og næsten magisk atmosfære. Det ligger i lige så specielle omgivelser, lige midt mellem fjelde og en god fiskeelv lige ved. I elven er der fanget laks på over ti kilo. Der stilles ikke krav om fiskekort. De stejle fjelde er et yndet mål for erfarne klatrere om sommeren. Husets ejer har en sæter på fjeldet som I kan benytte, den ligger ca. en times vandring fra huset. Huset er meget børnevenligt med en stor legeplads. Der er indkøbscenter i Knarvik og det tager en time at køre i bil til Bergen. Huset ligger nær N20085.

TV Satellit-tv Opvaskemaskine

Datoer og gæster

Vælg gæster:

Din valgte periode


Vælg ankomstdato og opholdsperiode i kalenderen for at fortsætte.

Vælg datoer og gæster og klik på "Søg". Vælg en periode for dit ophold for at fortsætte.

Om indkvarteringen

 • Kapacitet
  Antal værelser: 6 Antal bruser: 1 Antal toiletter: 1
 • Generelt
  Byggeår: 1905 Sidst renoveret: 2017 Rygerum
 • Godt at vide
  Kæledyr ikke tilladt
 • Faciliteter
  Opvaskemaskine Tørretumbler Elektrisk opvarmning Fiskeri Kæledyr ikke tilladt Vaskemaskine Trådløst internet (mod gebyr)
Build: 06-08-2020 22:43:14, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-8495.cbischannel-31238.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Cabin, Action: showdetails