Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Sørstranda/Etne - N18575

Område: Rogaland

Hytte/feriehus | Dette komfortable feriehus ligger i smukke omgivelser ud mod Etnefjorden. Til huset hører en stor terrasse med masser af sol og en flot udsigt over fjorden. Der er kun 100 meter til vandet med badestrand og brygge. Her er der også et badehus med havemøbler som deles med husejer. Huset er en del af et landbrug i aktiv drift. I skoven er der dejlige stier til gåture hvor der kan plukkes bær og svampe i sensommeren. Etnefjella er kendt for sin smukke natur og de mange muligheder for udflugter. Der er mange gode fjledsøer og elve hvor I kan fiske. Der er 7 km til Etne med butikker, restaurant, kino og træningscenter. Om vinteren er der præparerede skiløjper i området. I kan også tage på dagsture til Prekestolen og Trolltunga.

TV Kabel-TV Opvaskemaskine

Datoer og gæster

Vælg gæster:

Din valgte periode


Vælg ankomstdato og opholdsperiode i kalenderen for at fortsætte.

Vælg datoer og gæster og klik på "Søg". Vælg en periode for dit ophold for at fortsætte.

Om indkvarteringen

 • Kapacitet
  Antal værelser: 7 Antal bruser: 1 Antal toiletter: 2
 • Generelt
  Byggeår: 2016 Rygerum
 • Godt at vide
  Kæledyr ikke tilladt
 • Faciliteter
  Opvaskemaskine Elektrisk opvarmning Fiskeri Kæledyr ikke tilladt Vaskemaskine
Build: 10-08-2020 14:03:42, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-8495.cbischannel-31238.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Cabin, Action: showdetails