Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Vinnesvåg/Austevold - N18581

Område: Hordaland

Hytte/feriehus | Der er god udsigt over Vinnesvågen og mod Bekkjarviksundet fra dette feriehus. Terrasse på hver etage med tilhørende havemøbler og grill. Det er godt at bade og fiske fra den store bro. Der er rigtig gode fiskemuligheder i området hvor der er mange fiskearter. Austevoll er en av Norges største fiskerikommuner hvor fiskeri har været det vigtigste erhverv gennem mange generationer. Området er dejligt roligt, her er et godt rekreativt område med sandstrand, bord og bænke og grille bare et par hundrede meter væk. Der er ca. 10 min kørsel til Bekkjarvik med butikker og restaurant som er kendt for lækre retter lavet af lokale, friske råvarer. Dagstur til Bergen.

Der er god udsigt over Vinnesvågen og mod Bekkjarviksundet fra dette feriehus. Terrasse på hver etage med tilhørende havemøbler og grill. Det er godt at bade og fiske fra den store bro. Der er rigtig gode fiskemuligheder i området hvor der er mange fiskearter. Austevoll er en av Norges største fiskerikommuner hvor fiskeri har været det vigtigste...

Vis mere

Skjul

Opvaskemaskine

Datoer og gæster

Vælg gæster:

Din valgte periode


Vælg ankomstdato og opholdsperiode i kalenderen for at fortsætte.

Vælg datoer og gæster og klik på "Søg". Vælg en periode for dit ophold for at fortsætte.

Om indkvarteringen

 • Kapacitet
  Antal værelser: 10 Antal bruser: 1 Antal toiletter: 3
 • Generelt
  Byggeår: 2017 Rygerum
 • Godt at vide
  Kæledyr ikke tilladt
 • Faciliteter
  Fjordfiske Barbecue Catfish Torsk Kaffemaskine Cusk Opvaskemaskine Elektrisk opvarmning Elektrisk komfur Fiskeri Flatfish Gulvvarme i badeværelse Havemøbler Golfbane Køkken Makrel Ikke til ungdomsgrupper Radio Køleskab Robåd, motor lejes Laks Delt parti Rygerum Vaskemaskine Winterized / Fuldt isoleret Trådløst internet (gratis)
 • Sted
  Havudsigt
 • Parkering
  Parkering på grunden
Build: 13-01-2020 17:00:40, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-8495.cbischannel-31238 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Cabin, Action: showdetails