Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Brokke - N34394

Område: Aust-Agder

Hytte/feriehus | Lun og hyggelig ferielejlighed i Brokke i Aust-Agder. Her er panoramaudsigt over hele det smukke fjeldområde, ligesom I kan benytte jer af et hav af aktiviteter og naturoplevelser. Besøg Setesdalmuseet, Rygnestadtunet, Systog Dale, Tveitetunet og Hasla sylvsmed.

Lun og hyggelig ferielejlighed i Brokke i Aust-Agder. Her er panoramaudsigt over hele det smukke fjeldområde, ligesom I kan benytte jer af et hav af aktiviteter og naturoplevelser. Forår, sommer og efterår er der flere stier i området omkring Brokke, som I får glæde af. Her er det rigelig med plads hvor man kan få mange timer til at gå, og for d...

Vis mere

Skjul

TV Kabel-TV Opvaskemaskine

Datoer og gæster

Vælg gæster:

Din valgte periode


Vælg ankomstdato og opholdsperiode i kalenderen for at fortsætte.

Vælg datoer og gæster og klik på "Søg". Vælg en periode for dit ophold for at fortsætte.

Om indkvarteringen

 • Kapacitet
  Antal værelser: 5 Antal bruser: 1 Antal toiletter: 1
 • Generelt
  Byggeår: 2006 Sidst renoveret: 2010 Rygerum
 • Godt at vide
  Kæledyr ikke tilladt
 • Faciliteter
  Barbecue Kabel-TV Kaffemaskine Opvaskemaskine Elektrisk opvarmning Elektrisk komfur Elektricitet inkluderet Fiskeri Gulvvarme i badeværelse Havemøbler Køkken Mikroovn Naturgrund Ikke til ungdomsgrupper Rainbow trout Køleskab Å fiskeri Rygerum TV Vaskemaskine Winterized / Fuldt isoleret Trådløst internet (gratis)
 • Sted
  Bjergudsigt
 • Parkering
  Parkering på grunden
Build: 13-01-2020 17:00:40, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-8495.cbischannel-31238 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Cabin, Action: showdetails