Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Dirdal - N15278

Område: Rogaland

Hytte/feriehus | Dette feriehus har en af de bedste beliggenheder i Dirdal, med en fantastisk udsigt over Høgsfjorden gennem de store vinduer i stuen og fra grunden. Her kan I lade jer betage af de smukkeste solnedgange. Der er kun 20 meter ned til badestranden og I haven er der god plads til både leg og boldspil, eller til at grille på de lune sommeraftener. Fang selv aftensmaden i fjorden, og grill den friske fisk. Der er kun 100 m til den kendte lakseelv Dirdalselven, men husk at købe fiskekort og undersøge hvornår det er tilladt at fiske. Der er mange vandrestier i området, ligesom I kan tage på tur til Månafossen og Prekestolen med spektakulære naturoplevelser. Om vinteren er der ikke langt til de nærmeste fine langrendsløjper.

TV Satellit-tv Opvaskemaskine

Datoer og gæster

Vælg gæster:

Din valgte periode


Vælg ankomstdato og opholdsperiode i kalenderen for at fortsætte.

Vælg datoer og gæster og klik på "Søg". Vælg en periode for dit ophold for at fortsætte.

Om indkvarteringen

 • Kapacitet
  Antal værelser: 9 Antal bruser: 2 Antal toiletter: 2
 • Generelt
  Byggeår: 1969 Sidst renoveret: 2019 Rygerum
 • Godt at vide
  Kæledyr ikke tilladt
 • Faciliteter
  Bådudlejning Opvaskemaskine Tørretumbler Elektrisk opvarmning Fiskeri Kæledyr ikke tilladt Vaskemaskine Brændeovn
Build: 22-07-2020 13:40:18, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-8495.cbischannel-31238.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Cabin, Action: showdetails