Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Skiferie i Kvitfjell

Bestil fra 965 DKK

Bestil nu

 

Det er ikke kun de brede boulevarder og de olympiske bakker, der trækker. Det er den samlede oplevelse.

 

Hvad er så bedst? Øst eller vest. Svaret afhænger i høj grad af niveauet og vovemodet. Vestsiden, også kaldet solsiden, af Kvitfjell er de senere år blevet kraftigt udbygget og fremstår i dag som et suverænt terræn for børn, begyndere og letøvede med blandt andet afskærmet børneområde og en terrænpark der rummer betydelige udfordringer og kræver en vis erfaring. Vestsiden er et populært område for børnefamilier. Her er det største barneområdet lokaliseret sammen med serveringssteder, skiudlejning og skiskole. På denne side findes der både grønne og røde løjper, dette gør det eftertragtet for børnefamilier. Østsiden er for de mere krævende skiløbere med mod på olympiske udfordringer, offpiste og nedfarter, der kræver sin mand, kvinde eller teenager. Østsiden er lokaliseret på samme side som Gudbrandsgard Hotell og har fine bakker for de lidt sejere skiløbere. Østsiden har et godt udvalg af restauranter og afterski. Her finder du også en lille dagligvarebutik som hedder Børson. Her kan man også køre helt ned til målområdet. (samme løjpe som bruges til world cup i ufor og superG hvert år).

Bestil fra 965 DKK

Søg & book bekræftelse med det samme

Vælg færgerute
Udrejse
Vælg antal nætter
Afrejse dato
Hjemrejse dato
Vælg antal rejsende
Plads/hytte/værelse
Køretøj
Build: 22-03-2023 18:27:41, Host: online3core20, DB: o3.cbguide-8495.cbischannel-31238.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index